15.555,00 NOK

Ved å gjennomføre kjøpet aksepterer du salgsbetingelsene.

NB! Ved bruk av rabattkode kan du ikke betale via Klarna eller Vipps. Da må du legge inn rabattkode og deretter betale med kort. Ønsker du nedbetaling, ta kontakt.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

"Skap ditt drømmeliv med Human Design"

Kurset for deg som er lei av å passe inn i en bestemt boks. For deg som virkelig er klar for å finne deg og begynne å leve et ekte og autentisk liv. 


Gjennom dette unike 6 måneders kurset vil du få god kunnskap om ditt Human Design, samt gode verktøy, øvelser og teknikker. ALT du trenger for å forstå, akseptere og verdsette deg selv slik at du kan begynne å leve i tråd med ditt høyeste potensial.

Dette får du i kurset:

  • En grundig gjennomgang av Human Design-systemet og hvordan det kan brukes til å forstå deg selv bedre.
  • NLP-verktøy og teknikker for å endre gamle mønstre og skape nye vaner som støtter dine mål.
  • Øvelser og oppgaver som hjelper deg med å implementere Human Design-prinsippene i ditt daglige liv.
  • Veiledning og støtte for å hjelpe deg gjennom dine personlige utfordringer og mål, via livesendinger og gruppecoachinger.
  • Muligheten til å delta i en støttende Facebook-gruppe med likesinnede som deler din lidenskap for personlig vekst og utvikling.
  • Gjesteforelesere og bidragsytere
  • En time inkludert hos pusteveileder og behandler Daniel Lystad som hjelper deg med å bryte ned din hjertevegg gjennom en behandling som kalles følelseskoden. 

Ved bruk av Klarna er det mulig å delbetale. Ta gjerne kontakt for spørsmål om delbetaling: [email protected]

Tilbakemeldinger:

Tonje sitter med enormt mye kunnskap og i et system som er veldig komplekst som det Human Design er, går hun på dypet og har en utrolig evne til å formidle på en enkel og grei måte.

Malin Pousette - Breathcoach og yogalærer for beginwithin

Det var tydelig at Tonje ikke bare har stor innsikt i Human Design, men også et brennende engasjement og et oppriktig ønske om å hjelpe andre å leve bedre liv ved hjelp av kunnskapen hun formidler.

Marte Klouman - Mentaltrener i “Sterk i hodet”