Hva er ditt kjærlighetsspråk?

Mange tror vi mennesker er født med ett kjærlighetsspråk. Ifølge Human Design stemmer ikke dette.

Noen mennesker er født med flere ulike kjærlighetsspråk, noen er faste i måten de gir og tar imot kjærlighet på. Det vil si at de viser dette på sin bestemte måte, mens andre er her for å veksle mellom ulike måter å gi og ta imot kjærlighet på.

Klikk på knappen under her for å finne ut hva ditt kjærlighetsspråk er. 

Jeg vil finne mitt kjærlighetsspråk

Hva er ditt kjærlighets-språk?

Mange tror at vi mennesker er født med ett kjærlighetsspråk. Ifølge Human Design stemmer ikke dette.

Noen mennesker er født med flere ulike kjærlighetsspråk, noen er faste i måten de gir og tar imot kjærlighet på. Det vil si at de viser dette på sin bestemte måte,  mens andre er her for å veksle mellom ulike måter å gi og ta imot kjærlighet på.

Klikk på knappen under her for å finne ut hva ditt kjærlighetsspråk er. 

Jeg vil finne mitt kjærlighetsspråk

I Human Design finnes det 64 porter, hvorav 10 av dem er kjærlighetsporter med ulike egenskaper. Man kan også kalle disse portene for ulike kjærlighetsspråk.

Disse portene er som vinduer i et hus, noen er åpne, noen er lukkede. Der portene er åpne, eller udefinert, vil man være mottakelig for å både gi og ta imot kjærlighet på ulike måter. I de portene som derimot er lukket, eller definert, vil man være mer fastsatt og stabil i sitt kjærlighetsuttrykk. Begge deler har sine gavesider og skyggesider som vil være til stor hjelp å forstå i et parforhold.

Ønsker du en større forståelse og aksept for deg selv og din partner? Noe som gir dere en mulighet til å gi og ta imot kjærlighet på en forståelig måte og som igjen skaper grobunn for bedre kommunikasjon?

Last ned denne gratis oversikten over de ulike kjærlighetsportene og la deg selv bli amazed.

Last ned

Mitt navn er Tonje Hoff


Før jeg ble kjent med Human Design, trodde jeg at man måtte kjempe mange kamper for å oppnå noe her i livet, også når det gjaldt parforhold. Jeg ble mer og mer frustrert da jeg rett som det var evaluerte om jeg var i riktig forhold og forsøkte å perfeksjonere både meg selv og min partner. I tillegg hadde jeg et anstrengt forhold til min egen kropp og jeg følte at det var noe skikkelig galt med meg. Selvfølelsen sank og troen på at jeg var verdt å elske ble dratt med i samme dragsug. Og nedi den gjørma lå misunnelse, sjalusi og enda mer frustrasjon klare for å virkelig gjøre sin entré i hele kroppen min.

Våren 2021 var vendepunktet. Det var da Human Design kom inn i mitt liv. Det å få servert svart på hvitt at jeg er en Manifesting generator var en så enormt stor lettelse for meg. I tillegg ble jeg kjent med mine kjærlighetsporter som virkelig gav meg svar på at jeg er helt normal.

Endelig kunne jeg slappe av i at jeg her for å skifte mening, og jeg trengte ikke lenger å kjempe for og være noen andre. Jeg kunne senke skuldrene og akseptere den jeg er og måten jeg er her for å uttrykke kjærlighet på.

Etter en stund begynte jeg å legge merke til at hadde mer tro på meg selv. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde hatt det, om jeg noen gang hadde hatt det. Jeg fikk et mer balansert forhold til min egen kropp og sakte, men sikkert prellet både misunnelse og sjalusi av meg.

Det å bli kjent med de ulike kjærlighetsspråkene har vært gull verdt både for meg personlig og for mitt parforhold. Det å ta i bruk kjærlighetens skyggesider som verktøy for å gjøre justeringer som er til det bedre for meg selv og mine relasjoner, er noe jeg brenner for at alle mennesker skal få oppleve.

Jeg håper denne oversikten vil være en god veiledning for deg og ditt parforhold også.

Varm hilsen fra Tonje

Last ned gratis oversikt over de ulike kjærlighetsportene