Hei, jeg er Tonje!


Jeg er en Human Design coach, NLP coach og yogalærer, som hjelper mennesker med å finne sine livsoppgaver, realisere sine drømmeliv og få en mer harmonisk familiedynamikk.

Min personlige Human Design-reise:

Jeg har alltid tullet med at «jeg skulle ønske det fantes en brukermanual på meg selv!» Dermed ble jeg ganske paff da en venninne presenterte meg for Human Design våren 2021.

Systemet føltes først litt overveldende, men så begynte aha-opplevelsene å komme strømmende: At jeg aldri slår meg til ro, og alltid vil lære nye ting? Det er en del av min energi-type! 

Stadig avdekket jeg forklaringer på ulike sider av meg selv. Egenskaper jeg hittil hadde mislikt eller motarbeidet. Plutselig innså jeg at de faktisk er med på å utgjøre den jeg er skapt til å være. 

Jeg begynte å forstå meg selv, og dermed kom også aksepten og verdsettelsen – og etter hvert også selvfølelsen og troen på meg selv. 

Nå lever jeg mer i tråd med min energitype. I stedet for å irritere meg over mitt energinivå og evige jag etter læring, har jeg skapt en variert hverdag som gir meg glede, energi og mening.

Høsten 2022 sa jeg opp min trygge og gode jobb i finansbransjen for å hjelpe andre mennesker med å oppnå den samme selvutviklingen jeg selv har opplevd.

Dermed følger jeg mitt designs livsoppgave, nemlig å spre denne kunnskapen videre, og hjelpe andre til å forstå, akseptere og verdsette den de er.

Slik kan vi jobbe sammen

Selvutvikling

Lær hvordan du kan oppnå økt forståelse, aksept og verdsettelse av deg selv. La gamle mønstre og overbevisninger få prelle av, og kom hjem til den du er.

Skap en hverdag i tråd med ditt design, og oppdag hvordan overskuddet, livsgleden og mestringsfølelsen øker.

Par

Å lære å verdsette seg selv, er den største gaven du kan gi menneskene rundt deg.

Tenk hvilken betydning det vil ha for parforholdet når dere gjennomgår denne utviklingen sammen!

Familier

Human Design er et fantastisk verktøy som hele familien kan ta i bruk for å styrke relasjonene og kommunisere bedre.

Lær å forstå hvordan ditt barn fungerer, slik at du kan møte det på sitt energinivå. Hjelp barna dine å eie sin unikhet, så de vil utvikle en sunn selvfølelse og økt tro på seg selv.

Se mine tjenester

Hva er ditt kjærlighetsspråk?

Mange tror at vi mennesker er født med ett kjærlighetsspråk.

Ifølge Human Design stemmer ikke dette.

Noen er født med flere ulike kjærlighetsspråk, noen er faste i måten de gir og tar imot kjærlighet på.

Last ned denne gratis oversikten over de ulike kjærlighetsportene og la deg selv bli amazed.

Jeg vil finne mitt kjærlighetsspråk

Slik har Human Design forandret familielivet mitt

Etter å ha blitt kjent med meg selv gjennom Human Design, fant jeg ut at jeg ville bli kjent med designet til barna mine og partneren min også. 

Dette har vist seg å være den viktigst gaven jeg kunne gitt meg selv, barna mine og parforholdet mitt. Det har fullstendig forandret hvordan vi kommuniserer, forstår og støtter hverandre. Jeg er evig takknemlig for at jeg investerte tid og penger i dette.

Før Human Design:

Jeg slet med å forstå energinivået til min manifestordatter, og ble fort irritert og frustrert over alle hennes merkelige påfunn. Etter hvert merket jeg hvordan livsgleden hennes stilnet, men jeg forstod ikke at det hadde sammenheng med hvordan jeg møtte energien hennes.

Jeg forstod heller ikke min generatorsønns fraværende tilstedeværelse i leksesituasjoner. Det skapte en frustrasjon i meg når han aldri kunne sitte stille og helst ville gjøre leselekser med føttene opp etter veggen.

Etter Human Design:

Jeg ble kjent med barna mine på nytt den dagen jeg forstod designene deres. 

Vi begynte å kommunisere slik at vi faktisk forstod hverandre, og det ble rom for mer glede og latter i hverdagen. 

Den livsglade jenta mi kom tilbake idet jeg begynte å imøtekomme energitypen hennes, og endelig forsto jeg at min sønn lærer på en helt annen måte enn meg selv. Jeg kunne nå hjelpe han med lekser på en måte han forsto det på. Om det så var å gjøre leseleksene opp ned.

Slik kan Human Design forandre ditt familieliv

Human Design er ikke bare et verktøy for selvutvikling. Det er også et kart og kompass, som hele familien kan ta i bruk for å styrke sine relasjoner. Dette vil hjelpe deg som forelder til å støtte og veilede barna dine etter deres unike behov.

Foreldre som forstår det essensielle rundt sitt eget barns Human Design, legger grunnlaget for trygge barn som støttes og oppmuntres til å være den unike personen de er skapt til å være. 

Barn og voksne som verdsetter sin unikhet, og lever i tråd med sitt design, har bedre selvfølelse og lever mer i flyt med seg selv. 

"En verden hvor flere lever sin autentiske natur, er en verden med mindre mobbing og psykiske lidelser. Derfor brenner jeg for å hjelpe andre foreldre med å bli kjent med både sitt eget – og sine barns design."

- Tonje Hoff

Går du med en drøm om å finne deg selv?


Leve mer i tråd med den du er skapt til å være?

Kanskje har du begynt å snuse litt på Human Design, men synes det er overveldende og vet ikke hvor du skal starte?

Da er dette gratis introkurset om Human Design perfekt for deg. 

Last ned gratis introkurs