Human Design

Se for deg dette:

Du skal gjennom et fjellandskap hvor du aldri har gått før. Noen av rutene er tunge og ulendte, med evige motbakker, og de vil tappe deg for energi. Men det finnes også ruter som lar deg gå i medvind, med fantastisk utsikt, og som tar deg i mål gjennom terreng som passer deg bedre.

Ville du ønsket et kart du kan navigere etter, som viser deg hvilke veier du bør ta, som støtter ditt høyeste potensiale?

Human Design

Se for deg dette.

Du skal gjennom et fjellandskap hvor du aldri har gått før. Noen av rutene er tunge og ulendte, med evige motbakker, og de vil tappe deg for energi. Men det finnes også ruter som lar deg gå i medvind, med fantastisk utsikt, og som tar deg i mål gjennom terreng som passer deg bedre.

Ville du ønsket et kart du kan navigere etter, som viser deg hvilke veier du bør ta, som støtter ditt høyeste potensiale?

Human Design er et system og verktøy du kan ta i bruk for å oppnå ditt høyeste potensial som det unike mennesket du er. Du kan se på det som et blue print av deg selv, et slags kart og kompass som vil hjelpe deg med å navigere gjennom livet slik du er ment å gjøre. På din unike måte.

Systemet stammer fra blant annet astrologi, chakrasystemet, I`ching, Kabbalah, genetikk og kvantefysikk. Dette gjør Human Design til et fantastisk selvutviklingsverktøy som du kan ta i bruk for å bli bedre kjent med deg selv og andre.

Human Design så dagens lys i januar 1987 da den canadiske mannen Alan Robert Krakower, senere kalt Ra Uru Hu, hadde en uvanlig og mystisk opplevelse som han beskriver som et møte med “the voice”. Et møte som varte i åtte dager og åtte netter hvor han mottok en overføring av informasjon som i dag er kjent som Human Design. Han dedikerte de neste 24 årene av sitt liv til å utvikle og undervise i dette systemet for å få det ut til resten av verden.

Hva vil det å lære mer om ditt Human Design kunne gi deg:

  • Bekrefte det du allerede vet eller har følt om deg selv.

  • Gi deg tillatelse og tillit til å virkelig gå fullt inn i din egen sannhet og leve ut ditt fulle potensial.

  • Bekrefte temaer du kanskje har lagt merke til i livet ditt eller relasjonene dine.

  • Gi deg en dypere forståelse for hvorfor du er som du er og føler som du gjør.

  • Gjøre deg i stand til å ikke ta ting personlig fordi du innser at alt bare er energi.

  • Øke din forståelse, aksept og verdsettelse av deg selv og andre.

  • Bidra til å bedre din selvtillit og selvfølelse og våge å uttrykke din indre sannhet

  • Forbedre måten du kommuniserer med andre.

Det finnes mange ukjente og rare begrep innen Human Design. Ønsker du å forstå mer av disse, finner du en forklaring av det meste i blogginnlegget Ord og uttrykk i Human Design.

Human Design er et fantastisk system og verktøy

Der noen drømmer om å finne stier i fjellet hvor ingen har gått før dem, har andre behov for å gå i lavlandet på traktorvei. Noen vil gå fra start til mål uten stopp, mens andre trenger gode pauser.

Human Design er et fantastisk system og verktøy som hjelper deg å navigere i disse stiene, og finne den som passer for deg.

Systemet hjelper deg å se ditt eget og andres fulle potensial som menneske, forelder, kjæreste og i relasjoner ellers.

Human Design avdekker dine styrker og sårbarheter, og viser deg hvilke retninger og strategier du bør velge for å la styrkene dine komme til sin rett.

Jobbe med meg?

Jeg hjelper deg gjerne å forstå ditt unike Human Design, så du kan leve mer i tråd med den du er ment å være.

Se mine tjenester innen Human Design

Forstå hvilke valg og retninger som er riktige for deg

Human design er satt sammen av både moderne vitenskap, gammel visdom, kvantefysikk, genetikk, astrologi, chakrasystemet, I`ching og Kabbalah.

Du trenger ikke å forstå alt dette for å ta i bruk Human Design. Men ved å bruke Human Design som et refleksjonsverktøy, vil du bli bedre kjent med hvordan du og andre mennesker fungerer. Når du forstår ditt unike design, vil du også forstå hvilke valg, retninger og prioriteringer som er riktige for deg i livet.

Går du med en drøm om å finne deg selv?


Leve mer i tråd med den du er skapt til å være?

Kanskje har du begynt å snuse litt på Human Design, men synes det er overveldende og vet ikke hvor du skal starte?

Da er dette gratis introkurset om Human Design perfekt for deg. 

Last ned gratis introkurs