NY BOK!

Stjernestøv

For parforholdet

Skap et magisk kjærlighetsliv med Human Design


Har parforholdet ditt blitt fanget av for mye hverdag og mistet gnisten? Kjenner du på en frustrasjon over at du og din partner ikke klarer å finne en god måte å kommunisere på? Skulle du ønske det fantes en bruksanvisning som kunne forklare hvordan dere begge fungerer, både hver for dere og sammen?

Ved å utforske Human Design vil du kunne styrke relasjonen og spre stjernestøv over parforholdet. 

Bestill boken her

Denne boken vil lære deg hvordan du kan:

  • forstå, akseptere og verdsette deg selv, med alle dine styrker og sårbarheter
  • få større forståelse for din partner og være en god støtte for han eller henne
  • styrke kommunikasjonen i parforholdet og se dine nære relasjoner med et nytt blikk

For Tonje Hoff ble oppdagelsen av Human Design et vendepunkt i livet, hvor hun endelig ble kjent med seg selv, og våget å kjenne på alle sine styrker og sårbarheter. Dette ble fundamentet for en ny forståelse av kjærlighet og forholdet til sine nærmeste, og i Stjernestøv for parforholdet har hun skapt en konkret oppskrift for deg, basert på sin egen reise.

Gjennom bokens konkrete forklaringer, eksempler, refleksjonsspørsmål og øvelser blir du bedre kjent med deg selv, din partner, og hvordan dere som par kan styrke deres unike forhold. Målet er å inspirere og gi innsikt som vil skape magiske ringvirkninger for ditt kjærlighetsliv.

Tilbakemelding fra lesere

Guri Five, businessmentor

“Er du nysgjerrig på Human Design? Da er denne boken for deg! Den er en uunnværlig ressurs for deg som ønsker å styrke din selvforståelse og lære hvordan du kan bruke ditt eget Human Design-kart til å berike ditt liv og dine relasjoner.” 

Vibeke Lunel, billedkunstner

“Tonje Hoff klarer det kunststykket å gjøre Human Design forståelig! I denne boka formidler hun komplisert stoff på en jordnær og personlig måte. Anbefales for alle som er nysgjerrige på hvordan man kan bruke Human Design som et verktøy for å forstå seg selv og sine relasjoner bedre.”

Stine Kase, samlivsmentor

«En lettlest og spennende bok om å forstå seg selv og sin partner bedre gjennom Human Design, ved hjelp av et praktisk kart som gir en helt ny innsikt i parforholdet. Jeg slukte denne boka og fikk meg noen fantastiske aha-opplevelser underveis!»

Bestill boken her