Hvordan integrere Human Design?

Mar 12, 2023

Har du noen gang gjort et forsøk på å endre vaner? Drikke mindre kaffe, spise mindre sjokolade eller legge om livsstilen din på en eller annen måte? Da har du kanskje erfart at selv de uvanene du har som du er helt bevisst på, kan være vanskelig å endre?

Human Design er et av mange gode verktøy man kan bruke for å oppnå selvutvikling. Det er ingen lykkepille som gjør at du blir lykkelig hele tiden, og det er ingen quick fix. Det tar tid å bli kjent med og å forstå. Det krever tålmodighet, selvinnsikt og ydmykhet for å integrere. Jeg skal være brutalt ærlig. Det å bli kjent med sitt sanne jeg er en lang prosess. En prosess som inneholder mye følelser av alle slag, på godt og vondt. Men om du våger å gå inn å kjenne etter hva som ligger bak alle disse følelsene og innrømme ovenfor deg selv hva som egentlig skjer, så vil du oppnå en reise i ditt indre som ikke kan måles med noe annet. 

Selv har jeg vært flau, skamfull, frustrert, glad og stolt. Jeg har strittet imot og hatt lyst til å rømme langt vekk fra alle følelsene, pga egenskaper jeg helst ikke vil ha. Men når jeg slår meg til ro med dem, og klarer å finne gavesidene i disse egenskapene, da er det helt utrolig hvor utviklende det er, og det er som om kropp og sinn får en helt annen ro.

Mitt beste tips er at du tar en bit av gangen.

Start med din energitype, strategi og indre autoritet. Bli godt kjent med både gavesidene og skyggesidene og begynn å legg merke til hvordan du kjenner igjen disse i hverdagen din. Hva skjer når du begynner å ta i bruk din strategi? Hva skjer når du lytter til kroppen din og hviler når du trenger hvile? Hvordan kjennes din indre autoritet ut i kroppen din? Hvor sitter den og hvordan føler du et tydelig ja eller nei?

Still deg selv disse spørsmålene og legg merke til svarene du får. Skriv de gjerne ned i en egen bok og lag deg selv en dekondisjoneringsdagbok. 

Trykk her for å laste ned en gratis Human Design meditasjon som vil kunne være til hjelp i din dekondisjonering.

Den vil kunne støtte deg i denne prosessen til å prelle av lag som ikke tilhører deg, og gi deg muligheten til å finne tilbake til ditt autentiske og ekte jeg.