Reading med Lilli Bendriss

May 04, 2023

Da jeg hadde reading med Lilli Bendriss var det mange brikker som falt på plass for meg. Hun fortalte om mine tidligere liv og jeg fikk bekreftet at det å dele Human Design videre virkelig er min livsoppgave i dette livet.

Jeg vil derfor dele det Lilli fortalte meg med deg. Først ville hun vite om det var noe spesielt tema jeg ønsket hun skulle gå inn på. Som nyetablert gründer, var det helt naturlig for meg og ville dykke inn i temaet karriere. Lilli lukket øynene, koblet seg på sin intuisjon og sine guider, så var hun klar.


Det er som om du lever i to tidssoner. At du jobber med flere gamle systemer, men også nyere vitenskap. Jeg får opp vitenskapsmenn og kvantefysikk. Men jeg får også opp en sterk tilknytning til østen og det jødiske Kabbalah. Du er en slags kartlegger og jeg ser deg både i personlig arbeid, men også innenfor foredrag og kurs. Du er en åpen kanal til englene, som en slags angelic Wisdom, og du får oppskriften fra englene. I flere av dine tidligere liv har du vært lærer, det å undervise faller naturlig for deg. Det kan være du får en forespørsel om å bli lærer innen ditt fag en dag, det er noe du må ta stilling til da. Du har en veldig interessant fremtid, Tonje. Det er som om du skaper en snøball-effekt nå med alt du gjør. Vanligvis ville jeg fått opp et lite varsel, men hos deg får jeg kun opp “tut og kjør.” Jeg ser deg tydelig på en skjerm, som en TV-skjerm, så ting legger seg til rette for deg. Jeg får også opp at du i dine tidligere liv har hatt en sterk tilknytning til det jødiske Kabbalah. Du har virkelig funnet din livsoppgave og det kommer til å gå deg godt, Tonje. Du kommer også til å gi ut flere bøker, og jeg ser deg også på større scener hvor du formidler det du brenner slik for. Det lyser av øynene dine, og jeg kan tydelig se din store lidenskap for dette.


Dette var noen av tingene Lilli Bendriss fortalte i readingen hun hadde med meg. Det interessante er at jeg kan knytte veldig mye av dette til mitt eget design.

To tidssoner stemmer veldig bra, da Human Design er et system som bygger på gammel visdom, men det er også et system som bygger på nyere vitenskap og genetikk. Jeg tror også Human Design virkelig har kommet for å bli, og at det vil bli brukt mye i fremtiden både innenfor skolesystemet og arbeidslivet, så vel som selvutviklingsverktøy for alle og en hver.

Lilli sier jeg har vært lærer i flere av mine tidligere liv. Jeg har 1ér i profilen min, noe som stemmer veldig godt med denne beskrivelsen. Hun sier også at jeg kommer til å nå ut stort. I min profil har jeg også 5èr, og er derfor skapt til å nå ut til mange mennesker med mitt budskap, i tillegg til å kunne gjøre teorien om til praksis. Port 8 er aktivert i mitt kart, og en en del av min livsoppgave. Denne porten inneholder mye individuelle egenskaper og heter porten av bidrag. Det vil si at jeg er her for å formidle et budskap, bidra med min unikhet, og trives med å stå på en scene. Ved å formidle mitt budskap på min individuelle måte, vil jeg kunne tenne et lys i andre slik at de også ønsker å utforske og utvikle sin egen individualitet og unikhet. Det kan vel ikke passe bedre enn med Human Design?


Dette gav meg en god bekreftelse på noe jeg allerede har følt på kroppen lenge. Det å spre Human Design til folket, er min livsoppgave.


Og Lilli hadde rett. I tiden etter denne samtalen har det utviklet seg spennende samarbeid og snøballen har begynt å rulle. Jeg gleder meg til å fortsette å hjelpe andre mennesker med å oppleve den samme magiske reisen jeg selv har opplevd. Det å finne sin livsoppgave og begynne å leve i tråd med sitt Human Design, er noe jeg unner alle å få oppleve.


Ønsker du å vite mer om hvordan du kan leve ut din livsoppgave, last ned gratis meditasjon HER eller book en 1:1 Human Design reading med meg HER.