Stjernestøv for parforholdet

Aug 08, 2023
  • Har parforholdet ditt blitt fanget av for mye hverdag og mistet gnisten?
  • Kjenner du på en frustrasjon over at du og din partner ikke klarer å finne en god måte å kommunisere på?
  • Skulle du ønske det fantes en bruksanvisning som kunne forklare hvordan dere begge fungerer, både hver for dere og sammen?

For et par år siden kjøpte kjæresten min og jeg en FuelBox. Det er en boks med kort i ulike kategorier. På hvert kort står det et spørsmål som kan bidra til å skape gode samtaler og forbedre kommunikasjonen i parforholdet. Jeg digget virkelig denne boksen, og alle gode og dype samtaler den bidro til.

Senere har jeg tenkt på at en slik boks er helt i tråd med Human Design. (ja, jeg knytter det utroligste til dette systemet, for jeg ser mer og mer hvordan alt henger sammen som en stor helhet) Og hvordan kobler jeg dette sammen? Jo:

Manifestoren er den eneste av energitypene i Human Design som er skapt for å ta initiativ. Samtidig er dette mennesker som misliker å bli stilt for mange spørsmål, da de ofte kan tro at det ligger kritikk bak spørsmålene. Med FuelBox vil de kunne være mer åpne for disse spørsmålene og samtalene, og det blir lettere for dem å informere sin partner og sette ord på hva de tenker og mener.

Generatoren sin strategi er å vente på å respondere. Ved å bruke FuelBox, gir dette generatoren noe å respondere på. Av enkelte energityper kan en generator oppleves som litt trege, og spesielt for generatorer som har udefinert halssenter vil en FuelBox kunne hjelpe vedkommende til å respondere og sette ord på ting de ellers kanskje hadde holdt for seg selv.

Manifesterende Generator er den raskeste av alle energityper. De kan ha lett for å avbryte, fordi de har en stor kreativitet og mange ideer og tanker på en gang. I en parrelasjon vil det å bruke en FuelBox hjelpe dem med å lytte til sin partner, og til å informere om alle sine tanker.

Projektoren sin strategi er å vente på en invitasjon. Ved å bruke en FuelBox vil derfor projektoren få nettopp det, en invitasjon til å dele sin dype visdom og innsikt. De er også skapt for å fokusere på en ting om gangen, og det ligger i deres natur å vende fokuset mot andre. Ved hjelp av en FuelBox, vil de også få støtte til å vende fokuset litt innover mot seg selv også.

Reflektoren er den mest langsomme av alle energityper. De trenger et trygt og godt miljø rundt seg og er avhengig av å prate ut om ting for å ta gode valg for seg selv. De er også skapt for å speile andre mennesker. Ved hjelp av en FuelBox vil de både få muligheten til å snakke ut om alt de har på hjertet, samtidig som de kan speile sin partner og være en fantastisk støttespiller for han/henne.


Hvor vil hun med dette, tenker du kanskje nå? Jo, det skal jeg fortelle deg. Nettopp denne gleden av FuelBox var min inspirasjon til å skrive boken “Stjernestøv for parforholdet”. Mitt ønske er at denne boken skal fungere som en FuelBox for ditt parforhold eller dine relasjoner. Ved å bli nysgjerrig på ditt eget Human Design og dine relasjoners design, vil det kunne skape disse gode samtalene som jeg opplevde med nettopp disse kortene.

I boken finner du nyttig informasjon, nyttige tips og reflekterende spørsmål som kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med deg selv, men også din partner.

Ved å utforske Human Design vil du kunne styrke relasjonen og spre stjernestøv over parforholdet.

Denne boken vil lære deg hvordan du kan:

  • forstå, akseptere og verdsette deg selv, med alle dine styrker og sårbarheter
  • å større forståelse for din partner og være en god støtte for han eller henne
  • styrke kommunikasjonen i parforholdet og se dine nære relasjoner med et nytt blikk

Gjennom bokens konkrete forklaringer, eksempler, refleksjonsspørsmål og øvelser blir du bedre kjent med deg selv, din partner, og hvordan dere som par kan styrke deres unike forhold. Målet er å inspirere og gi innsikt som vil skape magiske ringvirkninger for ditt kjærlighetsliv.


Blir du nysgjerrig på å vite mer? Hva med å gi deg selv eller noen du er glad i en gave som virkelig kan styrke relasjonen til en selv og sine relasjoner? Trykk her for å kjøpe boken.

«Wow! Denne boken var virkelig revolusjonerende for meg. Mange brikker falt på plass, og jeg fikk nøkkelen til å åpne låste dører i mitt sinn. En lettlest bok med gode verktøy for selvutvikling og transformasjon. Jeg anbefaler denne boken på det varmeste til alle som er i en relasjon.» -Lilli Bendriss-