Podcast med Lilli Bendriss og Camillo Løken

May 04, 2023

19.april var jeg på besøk hjemme hos Lilli Bendriss og spilte inn en podcast episode med henne og Camillo Løken til podcasten Ånd og Vitenskap.

For en fantastisk opplevelse. Og jeg vil gjerne dele den med deg, for under denne innspillingen skjedde det noe helt magisk som gav meg enda større forståelse for Human Design, auraer og energifelt.

Det sto Bendriss på ringeklokka. Jeg ringte på og kjente at hjertet slo litt raskere enn vanlig. Så hører jeg den varme stemmen til Lilli som sier: “Hei Tonje, velkommen. Opp trappen og til høyre” Det å komme inn inngangsdøren til Lilli var som å komme hjem til bestemor. Hun sto der med åpne armer og gav meg en god klem når jeg kom inn. Det lyste varme og godhet av hele henne. Jeg fikk servert kaffe og hilste på Camillo som viste en stor interesse for det jeg var kommet for å snakke om, Human Design.


Vi satt oss ned rundt kjøkkenbordet til Lilli hvor Camillo hadde rigget opp med mikrofoner og headset som et proft lydstudio. “Er dere klare?” sa Camillo. Og vi satte i gang. Camillo, som er projektor, imponerte meg med sin kunnskap om Human Design, han stilte mange gode spørsmål og jeg følte meg så trygg, ivaretatt og sett der jeg satt. Det var som om ordene kom lettere ut gjennom halsen enn noen gang før. “Wow!”, tenkte jeg og følte meg sånn i flow.


Camillo hadde forberedt seg godt og viste meg sitt Human Design kart. Og da forsto jeg virkelig hvorfor jeg kjente en så god flyt.

Han er definert i både Krone og Ajnasenteret hvor jeg er udefinert. Det var helt tydelig at han aktiverte mine udefinerte mentale sentre, noe som gav fri flyt fra tanker og forståelse til kommunikasjon via halssenteret. Når hans forståelse og interesse i tillegg samsvarte med min, var det som energien fløt helt uhindret i vår kommunikasjon. Det var en helt magisk følelse.

Jeg har aldri følt den samme flyten noen gang tidligere. Det er mest vanlig å ha udefinert kronesenter, og dermed ikke så ofte man møter mennesker som har definert både krone og ajna. Og spesielt ikke som har matcher ens egen tanke- og forståelsesmåte.

Vedlagt ser dere hvordan Camillo og jeg utfyller hverandre i det som heter connection chart. Et connection chart kan brukes i alle type relasjoner for å se hvordan man utfyller hverandre og hvor det kan oppstå gnisninger. Dette kan derfor brukes som et godt verktøy for å styrke kommunikasjon og relasjoner til både partnere, familiemedlemmer, kolleger og venner. Det er dette jeg bruker som utgangspunkt i mine par readinger og familie readinger


Jeg velger å tro at både Lilli og Camillo kjente den gode flyten, for bare dager etter innspilling fikk jeg mail med forespørsel om et spennende samarbeid. Vil du vite mer om dette og lese historien om hvordan jeg fikk et samarbeid med Lilli Bendriss og Camillo Løken? Les denne historien i blogginnlegget HER.