Mitt første møte med Lilli Bendriss

May 04, 2023

28 februar 2023 skulle vise seg å bli en dato jeg sent kommer til å glemme.

Dagen jeg for første gang møtte Lilli Bendris, prinsesse Märtha Louise og Mari Manzetti ansikt til ansikt for første gang. Jeg og min venninne Ann-Therese hadde meldt oss på workshop med dette fantastiske trekløveret på Fredrikstad litteraturhus. Som jeg gledet meg.


Først vil jeg si at det var en helt fantastisk workshop, med historier, meditasjoner og øvelser som satte i gang så mye god energi i kroppen. Så var det klart for første pause, og jeg gikk ut for å kjøpe meg noe å drikke. Når jeg snur meg etter å ha betalt, ser jeg at dette trekløveret av damer jeg beundrer så veldig kommer mot meg. Jeg tar motet til meg og begynner å prate med dem, og Lilli og jeg blir stående å prate en liten stund.

Da jeg forteller henne at jeg skal gi ut bok, blir hun veldig interessert og ber meg sende henne en melding når boken er ute. “Den vil jeg kjøpe” sier hun. Jeg blir helt satt ut. Tenk at Lilli Bendriss vil kjøpe min bok. I tillegg spør jeg henne om det er mulig å få en reading med henne, noe hun svarer at hun vanligvis ikke gjør lenger. Men hun ber meg sende henne en mail, så skal jeg få en time.

I dagene som kommer skjer det mye som jeg aldri hadde trodd jeg skulle våge. Prosjektlederen på boken min, Christine Børretzen, oppmuntrer meg til å sende Lilli en melding og spørre om hun vil være prøveleser på boken min. Jeg hopper i det og sender henne både en melding om hun vil være prøveleser, og en mail slik hun sa.

Jeg føler meg så spent. Og kjenner at bare det å våge å spørre er en seier i seg selv. Det verste som kan skje er at hun svarer nei, ikke noe farlig med det.

Morgenen etter er jeg på vei ut i bilen og åpner Instagram. Og der ligger det svar fra Lilli. Hun svarer JA til å være prøveleser. For en følelse. Lykkerus er riktig beskrivelse.


Etter noen dager får jeg også en SMS fra Lilli sin assistent om time til reading. Tenk at jeg skulle få en reading av Lilli Bendriss. Det var skummelt og spennende på en gang.
Du kan lese mer om hva som ble sagt i denne readingen i blogginnlegg HER.

Readingen var fantastisk, og praten gikk så fint mellom oss. Virkelig god kjemi. “Vi har fått flere henvendelser fra lytterne våre om vi kan ha noe om Human Design i podcasten” sa Lilli. “Jeg skal ringe Camillo og spørre han om ikke vi skulle laget en episode med deg en gang.”

Jeg var stum. Bare at hun tenkte tanken gav meg sommerfugler i magen. Dagen etter tikker det inn en SMS fra Camillo Løken som spør om jeg kan komme hjem til Lilli for å spille inn en podcast 19.april. Og det svarte jeg så klart ja til. 19.april kom, og det ble et magisk møte som du kan lese mer om HER.


Etter denne podcasten var spilt inn gikk det en ukes tid, før det dukket opp en e-post fra Camillo i min innboks. Han og Lilli hadde snakket sammen og ønsket at jeg skulle være med inn i deres podcast Ånd og Vitenskap, med et fast innslag om Human Design hver måned. Så i skrivende stund har jeg altså laget min første video til portalen Ånd og Vitenskap, og gleder meg til å lage nytt og spennende innhold i til portalen fremover.


Alt dette skjedde, fordi jeg våget å følge min indre autoritet, helt fra jeg bestilte billett til workshop, til jeg våget å sende melding til Lilli. Det handler om å våge. Når det er noe du tror sterkt på, og som føles riktig i kroppen din, gjør det! Ikke tenk, bare gjør. Det verste du kan få er et nei. Og i beste fall får du et JA med solide ringvirkninger. Tenk deg det.


Er du klar for å lytte mer til din indre stemme? Last ned gratis introkurs om Human Design HER og bli bedre kjent med ditt unike design og indre stemme.